Wi-fi internet… overal?

1

Reacties

PHS300 2Aah wi-fi internet, is het niet geweldig. Lekker beneden op de bank zitten met je iPhone of laptop. Echter één stap te ver buiten de deur en het verdwijnt als sneeuw voor de zon… Als iPhone bezitter zit je dan vast aan het veel tragere EDGE-netwerk. Als laptop bezitter heb je dan gewoon pech…

Nu hebben de mensen bij CradlePoint Technology een leuke gadget bedacht voor de mensen die overal van wi-fi internet willen genieten.

De PHS300 Personal Hotspot is een router die je aansluit op je mobiel met internet. Het signaal gaat dan via de satelliet door naar je mobiel zo PHS300 in. En bam! Daar is je wi-fi weer.

Voor wie een Personal Hotspot wel ziet zitten, het apparaatje kost $300 en is alleen voor bepaalde telefoons geschikt. Voor technische details van de PHS300 klik hier.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

  • michiel

    300 dollar voor zo’n apparaat? De N95 kan dit ook gewoon met een gratis programmaatje.