UpperCup: nieuwe iPhone cover die koffiebeker vasthoudt

2

Reacties

UpperCup: nieuwe iPhone cover die koffiebeker vasthoudt

Voor iedereen die problemen herkent met koffie drinken en typen tegelijk; er is een oplossing nabij. De UpperCup is een gloednieuwe iPhone cover die via een handig en innovatief systeem een houder voor de koffiebeker laat uitklappen.

Luxeprobleem

Het Amsterdamse bedrijf Natwerk heeft weer een grote stap gezet om de Nederlandse luxeproblemen aan te pakken. Want zeg nou zelf, een starbucks in je handen terwijl je aan het typen bent, is alles behalve praktisch.

UpperCup

De UpperCup werkt door middel van een schuifknopje aan de achterkant van de cover, door deze naar ‘open’ te verschuiven zal er een koffiehouder uitklappen. Het bedrijf hoopt binnen 38 dagen 25.000 dollar op te halen om het project te realiseren.

Zal de UpperCup het gaan redden? De teller staat nu op 765 dollar…

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties