Update: Redsn0w, PwnageTool & Sn0wbreeze

0

Reacties

Update: Redsn0w, PwnageTool & Sn0wbreeze

Vandaag zijn de jailbreaktools Redsn0w, PwnageTool en Sn0wbreeze weer van een update voorzien. Deze update zorgt ervoor dat er een aantal kleine bugfixes worden doorgevoerd. Hierdoor werkt de software nu nog stabieler dan voorheen, en worden de problemen met het mute-knop van de iDevices verholpen.

Windows Vista en Windows 7

Voorheen was het lastig voor Windows 7- en Windows Vista-gebruikers om gebruik te maken van Redsn0w. Hiervoor moesten ze namelijk instellingen van hun CPU aanpassen. Bij de nieuwe versie van de software hoeft dit niet meer. Gebruikers hoeven de software alleen maar op te starten in ‘XP compatiblity’-mode om hun toestel goed te kunnen jailbreaken.

Als je je iDevice met iOS 4.3.x al van een jailbreak hebt voorzien, kan je de bug van de mute-knop achteraf nog verwijderen. Je hoeft dan alleen maar gebruik te maken van Redsn0w. Als je de software opnieuw gebruikt, zal je wel even de optie ‘Install Cydia’ moeten uitzetten om alles goed te laten verlopen.

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties