Update: iTunes 9.0.1

1

Reacties

Update: iTunes 9.0.1

Apple heeft vandaag iTunes van een update voorzien. Deze update naar versie 9.0.1 verhelpt een aantal grote bugs. Zo was het bijvoorbeeld voor sommige iTunes-gebruikers moeilijk om door de iTunes-Store te browsen. Dit ging gepaard met het uitvallen van iTunes, of met een ernstige error.

De belangrijkste punten uit de changelog luiden als volgt:

  • Oplossing voor de iTunes Store en het crashen toegevoegd.
  • Als je iTunes 9.0.1 start, start vanzelf de update van Genius. Hierdoor komt meteen Genius Mixes in beeld.
  • Verbeterde synchronisatie met iPods en iPhones.

Dev Team

Het iPhone Dev-Team heeft bijna gelijk met de release van de iTunes-update laten weten dat er geen gevaar dreigt. Als je in de toekomst wilt jailbreaken en unlocken kan je je iTunes gewoon updaten. Wel waarschuwt het team ervoor dat je je iPhone nu nog niet moet updaten naar firmware 3.1, want dan raak je je unlock en jailbreak kwijt.

Bron: iPhoneFreak

Alle iPhone aanbiedingen in één overzicht

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan een kijkje op onze iPhone kopen pagina voor een goed koopadvies. Kijk voor meer informatie over het kopen van één van de nieuwste iPhones op onze speciale iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen pagina voor meer informatie.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

  • Swen

    thanks
    want ik wou net gaan vragen of het verstandig is als je nog zit te wachten op 3.1 jailbreak!