Unlocksoftware iOS 4.2.1 voor iPhone 4 in de maak

0

Reacties

Unlocksoftware iOS 4.2.1 voor iPhone 4 in de maak

Nadat de hacker Comex eerder de mededeling deed dat er op kerstdag een nieuwe jailbreaksoftware in de vorm van JailbreakMe beschikbaar zal worden gesteld, heeft een andere hacker genaamd Sheriff_hashim een tweetbericht gepost waarin vermeld stond dat de unlocksoftware voor iOS 4.2.1 voor de iPhone 4 onderweg is.

De hacker gaf in deze tweet nog niet veel details vrij, enkel dat het om unlocksoftware zou gaan voor de laatste iOS 4.2.1 op de iPhone 4. De software zal volgens eigen zeggen in de maand januari volgend jaar worden uitgebracht.

Afgelopen maand had het Dev-Team reeds een nieuwe versie van hun unlocksoftware genaamd UltraSnow voor firmware 4.2.1 uitgebracht, echter werkt deze enkel op de iPhone 3G en 3GS. Tot heden is het aldus nog niet mogelijk om een iPhone 4 met iOS 4.2.1 te unlocken, maar daar komt spoedig verandering in.

Alle iPhone aanbiedingen in één overzicht

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan een kijkje op onze iPhone kopen pagina voor een goed koopadvies. Kijk voor meer informatie over het kopen van één van de nieuwste iPhones op onze speciale iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen pagina voor meer informatie.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties