Sweater Case wint wedstrijd voor iPhone 5-hoesjes

2

Reacties

Sweater Case wint wedstrijd voor iPhone 5-hoesjes

Shapeways organiseerde onlangs een wedstrijd voor iPhone-hoesjes, het origineelste iPhone 5-hoesje is bekendgemaakt: de Sweater Case. Het hoesje is hard en zacht tegelijk, zorgt voor optimale bescherming en oogt creatief.

Met een concurrentie bestaande uit ruim 70 andere inzendingen ging het Aziatische bedrijf ArtizanWork er met de winst vandoor. De Sweater Case werd als functioneel, beschermend en als ‘leuk om te zien’ beoordeeld.

You don’t have to sacrifice style when protecting your iPhone. This case resembles the charm of a “Sweater” but is protected by advanced science.

Sweater Case

De case doet denken aan een trui en bestaat zowel uit harde als zachte stukken. Ondanks dat het lijkt alsof iedere case met de hand gebreid is, komen de hoesjes rechtsreeks uit de fabriek.

De Sweater Case is te bestellen in meerdere kleuren op de Shapeways.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties