Steve Jobs haatte naam ‘Siri’

0

Reacties

Steve Jobs haatte naam ‘Siri’

Siri is een erg mooie dienst voor je iPhone, maar de naam is nou niet des Apple’s. Dat vond ook Steve Jobs. Hij hield van de dienst, maaar was niet tevreden over de naam. Deze werd uiteindelijk niet veranderd omdat Jobs niets beters kon verzinnen. Zo liet de CEO van het bedrijf waar Siri uit voortkomt weten op een presentatie.

  Drie weken nadat Siri (nog niet op de iPhone) uitkwam kreeg Dag Kittlaus een telefoontje van Steve Jobs. Ze hebben de volgende dag bij Jobs thuis gesproken over de dienst en Apple kocht het bedrijf over. De naam Siri komt van een Noorweegse vrouw waarmee Kittlaus samengewerkt heeft. Het betekent ‘beeldschone vrouw die je naar de overwinning leidt’.

  Lees het hele verhaal op Network World.

  Alle iPhone aanbiedingen in één overzicht

  Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan een kijkje op onze iPhone kopen pagina voor een goed koopadvies. Kijk voor meer informatie over het kopen van één van de nieuwste iPhones op onze speciale iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen pagina voor meer informatie.

  Even delen

  Geschreven door Redactie

  De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

  Reacties