Spandoek voor de iPhone 5-keynote

0

Reacties

Spandoek voor de iPhone 5-keynote

Morgenavond zullen we te weten komen wat Apple de laatste tijd allemaal heeft bedacht. Dan zal er namelijk een keynote over de nieuwe iPhone(s) gegeven worden. Het evenement vindt dit keer niet plaats in een groot beursgebouw, maar in een zaal bij Apple op het hoofdkantoor in Cupertino. Hier heeft Apple vannacht het eerste spandoek opgehangen met de tekst ‘Let’s talk iPhone.’.

Uitnodiging

Uit de banner kunnen we op dit moment niet veel opmaken. De afbeeldingen en tekst zijn namelijk identiek aan de inhoud van de uitnodiging. Er wordt op internet druk gespeculeerd over de cijfers die op de afbeeldingen te vinden zijn, maar heel veel waarde kunnen we hier niet aan hechten.  Een voorbeeld van zo’n speculatie is dat er slechts één nieuwe iPhone aangekondigd zal worden, omdat het cijfer één bij het telefoon-icoontje te vinden is.

Wij zullen morgenavond alles over de keynote op iPhoned.nl publiceren. Het laatste nieuws over aankondigingen van de nieuwe iPhone(s) lees je dus als eerst hier!

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties