Serverlogs van ontwikkelaars verklappen iOS 7 en nieuwe iPhone

2

Reacties

Serverlogs van ontwikkelaars verklappen iOS 7 en nieuwe iPhone

Uit een lek in serverlogs van ontwikkelaars blijkt dat iOS 7 al in de tesftase zit, de opvolger van iOS 6 zou daar door sneller beschikbaar kunnen komen dan voorgaande jaren. Ook de nieuwe iPhone 6 is al in de bestanden te vinden.

iOS 7 en ‘iPhone6,1′

De verwachtingen van iOS 7 kunnen, mits de lancering pas in de zomer is, hoog worden gespannen. De software zit namelijk nu al in een beta, de eerste testfase is al van start gegaan.

Uit de logs blijkt dat het bestand moet gaan draaien op een iPhone met codenaam ‘iPhone6,1.′ Dit wil overigens niet zeggen dat de nieuwe iPhone de iPhone 6 zal gaan heten inplaats van iPhone 5S.

Spannende details over de hardware van de nieuwe iPhone blijven helaas uit, ook is er verder geen informatie over iOS 7 te vinden in de logs. Dat Apple goed op schema loopt lijkt wel een feit.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties