Redsn0w kan iOS 4.1 op de iPhone 3G jailbreaken

3

Reacties

Redsn0w kan iOS 4.1 op de iPhone 3G jailbreaken

Het iPhone Dev Team heeft een update uitgebracht van hun jailbreaktool ‘Redsn0w’. Door de update kunnen nu sommige iPhones en iPods met iOS 4.1 van een jailbreak worden voorzien. De software werkt nog precies zo als voorheen, maar is door een paar minuscule aanpassingen klaargemaakt voor iOS 4.1.


iPhone 3G en iPod Touch 2G

De laatste versie van Redsn0w werkt alleen met de iPhone 3G en iPod Touch 2G (2e generatie) met iOS 4.1. Deze apparaten bevatten namelijk exploits die Apple niet kan dichten met een firmware-update. Redsn0w zal dus altijd blijven werken op deze toestellen.

De laatste versie van Redsn0w is te downloaden via de officiële website. Als je niet weet hoe de jailbreaktool werkt, volg dan onze vorige tutorial. Natuurlijk moet je dan wel firmware 4.1 en de nieuwste versie van Redsn0w erbij denken.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

 • Martijn

  Alleen mogelijk voor MAC neem ik aan ?

 • http://www.appstop.nl Kimosabe

  Goed nieuws, hoewel ik nog steeds niet erg enthousiast wordt van 4.1 op een iPhone 3g.

  Thijs

 • http://jahklopt jah klopt

  jah klopt alleen mac.