Ook de kerstman gebruikt Siri

0

Reacties

Ook de kerstman gebruikt Siri

Apple heeft een nieuwe commercial gemaakt voor de komende feestdagen. In de reclame zie je de kerstman met een iPhone 4s. De kerstman gebruikt in de video Siri om alle cadeaus bij de kinderen te bezorgen. Zo vraagt hij bijvoorbeeld waar Charley woont, of het koud is en hoe de rest van zijn dag eruit ziet.

Aan humor ontbreekt het Apple niet. Siri leest de kerstman bijvoorbeeld ook een bericht voor van zijn vrouw, waarin ze schrijft dat hij niet te veel koekjes moet eten. Ook vertelt Siri de kerstman dat hij nog 3,7 miljard afspraken heeft die gepland staan voor de rest van de dag, die overigens nog 19 minuten duurt.

http://www.youtube.com/watch?v=5qcmCUsw4EQ

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties