MyMuesli schiet een commercial met de iPhone 4

0

Reacties

MyMuesli schiet een commercial met de iPhone 4

De iPhone 4 kan je voor van alles en nog wat gebruiken. Meestal wordt er een beetje amateuristisch geëxperimenteerd met het toestel, maar het kan natuurlijk ook professioneel. Het bedrijf ‘MyMuesli’ heeft bijvoorbeeld een echte commercial geschoten met de iPhone 4. De commercial zal zelfs op tv uitgezonden worden in Duitsland.

Commercial

In de reclame wordt MyMuesli2Go uitgelicht. Je ziet iemand in een vliegtuig een MyMuesli-ontbijtje nuttigen. Na het eten stapt hij uit het vliegtuig om vervolgens met de iPhone 4 én een parachute naar beneden te storten.

MyMuesli

MyMuesli is een website waarop je zelf een koker met muesli kan samenstellen. Op deze manier kan je alles aan je ontbijt toevoegen wat je lekker en/of gezond vindt. Dit is ideaal voor mensen met allergieën, want je bepaalt dus zelf wat je in je mueslikoker stopt.

De commercial is te bekijken op het blog van het bedrijf.

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties