Meer internetvekeer via iOS dan OS X

0

Reacties

Meer internetvekeer via iOS dan OS X

Voor het eerst in de geschiedenis blijkt uit een onderzoek dat er meer internetverkeer via iOS is dan Mac OS X. Uit recent onderzoek van Chitika blijkt dat het marktaandeel van iOS met maar liefst 50% is gegroeid het afgelopen half jaar.

iOS en OS X

iOS is het mobiele besturingssysteem wat te vinden is op de iPod touch, de iPhone en de iPad. Al deze ‘mobiele’ apparaten maken gebruik van iOS.

OS X is het besturingssysteem waar alle Mac desktops en laptops op draaien. Het marktaandeel van Mac OS X is sinds september met 25% gedaald.

Onderzoek

Het onderzoek toont met keiharde feiten aan dat iOS voor het eerst ter wereld aan kop staat qua internetverkeer. Mensen gebruiken tegenwoordig veel liever hun iPhone of iPad om op het web mee te surfen.

Het onderzoek van Chitika is onder 100.000 populaire websites gehouden.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties