Maakt OS 3.0 ‘app sharing’ mogelijk?

0

Reacties

Maakt OS 3.0 ‘app sharing’ mogelijk?

Opnieuw zijn er enkele  interessante zaken ontdekt in de iPhone OS 3.0, meldt BusinessWeek ons. Het zou gaan om een syteem dat het mogelijk maakt voor gebruikers hun gekochte apps te delen met vrienden zodat ook deze de app zouden kunnen uitproberen.

 

Voorlopig hebben enkel enige appontwikkelaars de optie ‘Tell a friend’ in hun software voorzien, maar het delen van apps met vrienden zou wel eens de manier kunnen veranderen waarop iPhoneliefhebbers apps gaan beginnen kopen. BusinessWeek speculeert zelfs over de mogelijkheid een commissie te ontvangen van de betrokken ontwikkelaar wanneer de gebruiker een vriend heeft kunnen overtuigen een bepaalde app ook aan te schaffen. Alsook wordt er beweerd dat een gelijkaardig syteem zou worden geïmplementeerd door het Google’s Android team. Echter heeft zowel Apple als Google dit gerucht nog niet bevestigd, maar zo kennen we ze wel al langer.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties