Kaarten uitverkocht WWDC voor $2500 op Ebay

0

Reacties

Kaarten uitverkocht WWDC voor $2500 op Ebay

Gisteren kondigde Apple aan dat het WWDC ’11 van 6 tot 11 juni in het Moscone West in San Francisco gehouden zal worden. Ongeveer 10 uur later was het evenement met kaarten van $1599 al uitverkocht. In 2009 kostte het weken, in 2010 dagen en nu zijn een aantal uurtjes dus al genoeg. Als we op Ebay kijken blijkt het dat er ook kaarten zijn gekocht door handelaren.

Op Ebay staan namelijk meerdere kaarten voor het evenement in juni waar de toekomst van iOS en Mac OS X wordt aangekondigd. De prijs varieert van $1600 tot $4000 dollar en is dus een goede slag voor handelaren.

Christian Zibreg (9to5mac): “The news that WWDC 2011 tickets sold out in a matter of hours left me dumbfounded. Hours, mind you, not days. We’re talking a geek conference here folks, not a Lady GaGa show.”

Bron: 9to5mac

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties