iPhone OS 4.0 opnieuw gespot in statistieken

2

Reacties

iPhone OS 4.0 opnieuw gespot in statistieken

iPhone firmware 4.0 – voorlopig hoeven we hem nog niet te verwachten, maar geruchten kunnen geen kwaad. In de statistieken van een applicatie van een bepaalde ontwikkelaar is namelijk iets vreemds opgedoken.

Een van de gebruikers van zijn applicatie zat volgens de grafiek op iPhone firmware versie 4.0, eigenaardig omdat die firmware nog niet te downloaden is, en hooguit in de eerste testfases bij Apple zit.

iPhone firmware 4.0 echt of niet?

Of de applicatie ook echt is gebruikt door een toestel op firmware 4.0, of dat de ontwikkelaar of een grappenmaker met de statistieken gesjoemeld heeft blijft gissen.

Ook over de functies in OS 4.0 is nog weinig te zeggen, er zijn namelijk nog nauwelijks geruchten. Wel komt de firmware naar verwachting tijdens de Worldwide Developers Conference – in combinatie met een nieuwe versie van de iPhone – beschikbaar.

Via: MacRumors

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

  • Swen

    Lijkt mij sterk hij heeft geprogammeerd de firmwares.
    En 4.0 zou dan toch bij Unknown moeten komen staan omdat hij niet herkend KAN worden

  • K de V

    Een andere aanwijzing is dat de neef van de overbuurman van de zus van mijn broer ook al 4.0 heeft genoemd in relatie tot de app die zij wilde kopen voor de iphone die zij al besteld zei te hebben (maar dat laatste had ze niet van zich zelf)…