iPhone firmware 3.0: Veel kleine veranderingen

0

Reacties

iPhone firmware 3.0: Veel kleine veranderingen

Apple heeft op haar keynote verteld dat firmware 3.0 minstens 100 nieuwe functies bevat. Veel hiervan zijn kleine functies die eigenlijk niet eens een heel artikel waard zijn. Dit zijn dingen als auto-fill en verbeterde beveiliging in Safari, maar ook iets grotere dingen zoals Bonjour voor de iPhone, hiermee kun je zien welke apparaten erbij je in de buurt zijn om bijvoorbeeld een visitekaartje uit te wisselen.

Het live blog is nog terug te kijken!

Om achter al die kleine nieuwe functies te komen raad ik jullie aan om het live blog van gisteren nog eens terug te lezen. Hierin staat alles beschreven: De bluetooth mogelijkheden, Bonjour, shake-to-shuffle, meer mogelijkheden in youtube, en zelfs de proxy-support werd genoemd in het live blog. Zeker de moeite waard om terug te lezen.

Ga naar het live blog over firmware 3.0

Ook stream van de keynote

Ook is inmiddels de officiele video van de kenote online beschikbaar gesteld door Apple. Met deze video krijg je natuurlijk de beste indruk van de keynote, en de nieuwe functies in firmware 3.0

Bekijk de video van de keynote

Al het nieuws over iPhone firmware 3.0 op iPhoned.nl!

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties