iPhone 5 verbruikt meeste data

2

Reacties

iPhone 5 verbruikt meeste data

Uit onderzoek van Arieso blijkt dat iPhone 5-gebruikers gemiddeld het meeste aan data verbruiken. De nieuwste iPhone verbruikt veel meer internet dan de vorige versies van Apple’s telefoon. Het onderzoek is gehouden onder één miljoen Europese gebruikers.

afbeelding

Onderzoek

Uit het onderzoek blijkt dat een iPhone 5-gebruiker gemiddeld 4x meer aan data opvraagt dan iemand met een iPhone 3G. Consumenten in het bezit van een iPhone 4S verbruiken 50% minder dan de gemiddelde iPhone 5-gebruiker. Vorig jaar waren de iPhone 4S-bezitters het duurste qua data. Deze aantallen zijn aanzienlijk.

Samsung Galaxy SIII-gebruikers verbruiken minder data, maar staan wel aan kop als het om uploaden van hun media gaat. Tablet-gebruikers verbruiken ondertussen wel minder data dan de smartphone-gebruiker.

 “Bij grotere technische mogelijkheden groeit de dataconsumptie van consumenten alleen maar. Vanuit die ervaring gaan we er nu vanuit dat LTE alleen het dataprobleem niet zal oplossen, maar het juist zal verergeren.” aldus Arieso’s CTO, Dr. Michael Flanagan.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties