iOS 7.0.3 komt eraan, lost iMessage problemen op

0

Reacties

iOS 7.0.3 komt eraan, lost iMessage problemen op

Apple is op dit moment druk bezig met het intern testen van iOS 7.0.3. De software-update moet onder meer de problemen met iMessage oplossen.

Gisteren stelden we nog een oplossing voor de iMessage problemen, die ervoor zorgen dat je geen berichten kunt versturen, voor. Maar die blijkt slechts van tijdelijke aard: bij ons keerden de problemen na enkele uren weer terug.

iOS 7.0.3Apple geeft aan druk bezig te zijn met een software update die het probleem moet oplossen. Die wordt niet bij naam genoemd, maar het gaat logischerwijs natuurlijk om iOS 7.0.3. De update is ‘upcoming’ – een releasedatum is niet bekend – maar we verwachten de update binnenkort.

Tot iOS 7.0.3: contact opnemen met AppleCare

Apple raadt in de tussentijd aan om contact op te nemen met AppleCare als je problemen hebt. Ook het nalezen van de handleiding wordt door het bedrijf voorgesteld. Het zijn de standaardantwoorden, want het is al duidelijk dat ook bij AppleCare of in de handleiding de oplossing niet gevonden zal worden: het is puur een software-fout.

Tot iOS 7.0.3 zul je dus je netwerkinstellingen periodiek opnieuw moeten instellen – of gewoon even WhatsApp gebruiken. Zodra iOS 7.0.3. beschikbaar is, lees je dat natuurlijk hier!

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Tom Omes

Studeerde Talen en Culturen van Japan en Journalistiek en Nieuwe Media in Leiden. Houdt van Apple, Pixar, Nintendo en Studio Ghibli en vindt Japan het mooiste land ter wereld.

Reacties