iOS 5.1 en iTunes 10.6 uitgebracht

0

Reacties

iOS 5.1 en iTunes 10.6 uitgebracht

Tijdens de keynote die vanavond gegeven is werd er een kort woordje over gesproken maar ongeveer een uur na de keynote werd iOS 5.1 uitgebracht. Het kleine deel dat in de keynote gezegd werd was dat Siri vanaf de nieuwe firmwareversie Japans zal spreken en verstaan. De gezichtsherkenning markeert nu alle herkende gezichten en iTunes Match-abonnees krijgen Genius-mixen en afspeellijsten.

De cameraknop om snel foto’s te kunnen maken is nu altijd zichtbaar in het lockscreen. Vanuit het lockscreen kun je nu ook vlug naar de camera-app gaan door omhoog te swipen. Foto’s die in de fotostream staan kunnen verwijderd worden.

iOS 5.1 is te downloaden vanuit iTunes of via een Over The Air-update. Dit kan je doen in Instellingen > Algemeen > Software-update.

iTunes 10.6

Ook iTunes heeft een update gekregen. Vanaf nu kan iTunes omgaan met 1080p HD videomateriaal. Verder zijn er geen nieuwe features toegevoegd, enkele bugs werden wel verwijderd.

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties