iOS 4.3 wéér enkele weken vertraagd?

0

Reacties

iOS 4.3 wéér enkele weken vertraagd?

Al geruime tijd is Apple aan het experimenteren met iOS 4.3. Regelmatig brengen ze beta-versies uit voor ontwikkelaars, zodat de laatste bugs opgemerkt en weggewerkt kunnen worden. Aan de applicatie ‘The Daily’ kunnen we ongeveer zien wanneer de nieuwe firmware wordt uitgebracht, want ‘The Daily’ heeft deze firmware nodig om abonnementen aan te kunnen bieden.

Extra gratis proeftijd

Bij de lancering van de iPad-krant ‘The Daily’ kondigden de ontwikkelaars aan dat de krant de eerste twee weken gratis te downloaden zou zijn voor de gebruikers. Na deze tijd zouden de in-app abonnementen aangeboden worden. Deze proeftijd is rond valentijnsdag al een keer verlengd, en vandaag is deze extra proeftijd nog eens met enkele weken verlengd.

Problemen in iOS 4.3?

Er zijn twee mogelijke redenen voor de verlenging van het gratis abonnement. De eerste reden kan zijn dat iOS 4.3 voorlopig nog niet beschikbaar komt. Een tweede reden kan met de keynote van aankomende woensdag te maken hebben. Mogelijk gaat Apple deze gelegenheid aangrijpen om ‘The Daily’ nog eens extra onder de aandacht te brengen. Hierdoor hopen ze misschien op extra gebruikers die de kranten gaan uitproberen.

Alle iPhone aanbiedingen in één overzicht

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan een kijkje op onze iPhone kopen pagina voor een goed koopadvies. Kijk voor meer informatie over het kopen van één van de nieuwste iPhones op onze speciale iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen pagina voor meer informatie.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties