Humor: Wat is het volgende product van Apple?

4

Reacties

Humor: Wat is het volgende product van Apple?

Apple is de laatste jaren erg innovatief bezig. Ze introduceerden verschillende nieuwe iPods, Macbooks en iMacs. Naast deze producten hebben ze in 2008 de iPhone geïntroduceerd. Nu, ongeveer een maand geleden, heeft het bedrijf de iPad aangekondigd. Velen vinden dat het apparaat te veel op een grote iPhone lijkt, en vragen zich dus af of Apple deze lijn gaat doorzetten in de toekomst.

iPhone, iPad, iBoard en iMat?

Een creatief persoon heeft een aantal foto’s van Steve Jobs bewerkt om zo de (neppe) toekomst in beeld te brengen. Op de eerste twee foto’s is Jobs te zien met de iPhone en iPad tijdens de keynote. Hieraan is niets aangepast, maar aan de volgende twee foto’s wel.

Om de iPhone- en iPad-lijn door te zetten heeft de creatieveling de iBoard en de iMat verzonnen. Op de bewerkte foto’s is een jaartal en een bewerkte iPhone te zien waardoor het net echt lijkt. Deze foto’s zijn natuurlijk op niets gebaseerd, maar toch vinden velen dit grappig om te zien. Zou de toekomst van de Apple-producten er ook echt zo gaan uit zien?

Bron: Gizmodo

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

 • Yoeri

  De laatste is heel vet.

 • http://www.ipod4all.tk/ Mathijs

  Sjongejone… er staan bij jullie altijd zo veel fouten in de tekst.
  Nu weer over de iPhone die is aangekondigd in 2007.
  Maar dan alleen in Amerika.

 • Jan

  Het gaat hier natuurlijk over de 3G :) de 2G lijkt namelijk minder op al deze producten :)

 • Jamillio

  Hahahahah het gaat steeds groter!?