Humor: Eerste video review van de iSlate

0

Reacties

Humor: Eerste video review van de iSlate

Vandaag gaat Apple hoogstwaarschijnlijk een Tablet introduceren tijdens de Keynote. Waarschijnlijk zal de Keynote weer precies dezelfde sfeer hebben als normaal, en dus is precies te voorspellen welke woorden de sprekers gaan gebruiken. Op YouTube is een leuke video verschenen die goed inspeelt op deze woorden en manier van spreken.

Walt Mospuppet

Walt Mospuppet geeft in de video een uitgebreide review van de Tablet. Tijdens de review doet hij net zo enthousiast over het product als Steve Jobs vanavond waarschijnlijk gaat doen. In sommige opzichten gaat de pop wel erg ver, maar dit maakt de video erg geestig.

Ik denk dat vooral de mensen die wel eens een Keynote gezien hebben de video grappig vinden. De pop in de video spreekt namelijk bijna precies zo als Steve Jobs altijd doet tijdens een Keynote, en dus kan je dan goed de overeenkomsten en verschillen zien.


Bron: YouTube

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties