Humor: De iPad-Keynote in 180 seconden

2

Reacties

Humor: De iPad-Keynote in 180 seconden

Apple staat onder andere bekend om de Keynotes. In deze keynotes geeft Apple de wereld een kijkje in de laatste ontwikkelingen en hun nieuwste producten. In de toespraken gebruiken alle sprekers altijd opvallend veel woorden waarmee ze de producten ophemelen. Ook in de laatste Keynote hebben ze dit gedaan, en daar is een leuke compilatie van gemaakt.

In de 180 seconden durende compilatie wordt volgens de beschrijving van de video de hele Keynote van 90 minuten samengevat. Je ziet onder andere de introductie van de iPad, de toespraak van Steve en Scott, en de promotievideo die nu op internet staat.

‘It is phenomenal!’

Van de 180 seconden is ongeveer 80% van de tijd gevuld met woorden als ‘awsome’, ‘phenomenal’ en ‘great’, en dus speelt videobewerker vooral in op het feit dat Apple de producten extreem goed neer probeert te zetten. De video is voor iedereen die wel eens een Keynote gezien heeft erg grappig om te zien. Dit is vooral zo omdat het tijdens de volledige toespraak ook lijkt alsof de sprekers deze woorden alleen maar zeggen.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

  • http://www.iphone-3gs-kopen.nl/ Maurice

    Haha, de kracht van marketing is niet voor niets herhaling! Maar overdrijven is ook een vak natuurlijk ;)

  • http://www.ipod4all.tk/ Mathijs

    Als ik de hele keynote kijk valt het mij niet eens op dat ze deze woorden allemaal gebruiken.
    Ookal wist ik datr ze die allemaal gebruikten.