‘Horloge’ voor nieuwe iPod Nano in Apple Store VS

2

Reacties

‘Horloge’ voor nieuwe iPod Nano in Apple Store VS

Hoewel de iPhone 4 of de iPad twee mooie geschenken vormen om weg te geven tijdens de feesten, zijn er nog steeds leuke alternatieven in de onlinewinkel van Apple terug te vinden. Zo kan je sinds kort een siliconen hoes in de vorm van een horloge aanschaffen voor de nieuwste iPod Nano. Deze is momenteel wel nog enkel in de Amerikaanse Apple Store terug te vinden, maar het zal wellicht niet lang duren alvorens deze zijn weg naar ons vindt.

De Griffin Slap iPod Nano hoes is een flexibele polsband die je iPod Nano (6de generatie) tegen stoten en krassen beschermt. En vermits de iPod Nano op zich reeds heel klein is, verlies je hem met deze polsband nooit meer. Je kan hem in de onlinewinkel van Apple in het roze of zwart aanschaffen voor 25 dollar. De goedkoopste iPod Nano kost je 159 euro. Dit lijkt me alvast een leuk ideetje om onder de kerstboom te leggen.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

  • Frans

    Jammer dat ze er geen bluethoot in verwerken. heb je geen kabeltje die uit steekt.

  • peter

    nou ik vind dit een spuuglelijk ding, wat echt afbreuk doet aan de Apple iPod Nano.

    ik wil mijn Nano ook als horloge gebruiken, en heb hier een vele mooiere oplossing voor gevonden zie deze link: http://lunatik.com/
    dat ziet er veel beter uit.