Haatvideo: iPhone 4 antenneprobleem

0

Reacties

Haatvideo: iPhone 4 antenneprobleem

Het is ondertussen bekend dat er zich een ontvangstprobleem zou voordoen indien je de iPhone 4 op een bepaalde manier zou vasthouden met beide handen. Een fout die echt niet door de beugel kan, en zeker niet voor een smartphone zoals de iPhone. Als reactie hierop circuleert er op het net een video die duidelijk niet akkoord is met de wijze waarop men een iPhone veronderstelt vast te houden.

Volgens Steve Jobs ligt de fout zogezegd bij de gebruiker: het ontvangstprobleem kan worden opgelost doordat de gebruiker simpelweg de iPhone 4 niet met beide handen vasthoudt, hoewel elk promotiefilmpje het tegendeel laat zien:

http://www.youtube.com/watch?v=JK37dysPPzU

Een oplossing voor het probleem lijkt voorhanden op fastcompany.com.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties