Google geeft api van Google+ vrij

0

Reacties

Google geeft api van Google+ vrij

Binnenkort zullen er applicaties in de App Store verschijnen die gebruikmaken van Google+. Althans, dat is de verwachting. Google heeft namelijk vandaag de api van hun sociale netwerk vrijgegeven. Met deze api kunnen ontwikkelaars Google+ in hun applicatie verwerken, zodat je bijvoorbeeld onderdelen in de applicatie kan voorzien van een ‘+1′.

Ontwikkelaars kunnen met de api ook een alternatieve Google+ applicatie maken. Waarschijnlijk zal dit ook gebeuren, want de eerste reacties op de officiële applicatie zijn niet erg positief. Het is dus mogelijk dat er binnenkort een (betaald) alternatief komt voor deze app, net zoals de vele alternatieven voor Facebook en Twitter.

Ben jij (iOS-)ontwikkelaar, en wil je gratis aan de slag met de Google+ api? Bekijk dan nu de tutorials op het blog van Google!

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties