Geen hardware tijdens WWDC ’11

1

Reacties

Geen hardware tijdens WWDC ’11

Het gerucht gaat dat er tijdens het komende WWDC geen hardware wordt aangekondigd. Dit op basis van het feit dat de slogan van deze uitvoering van het evenement “Join us for a preview of the future of iOS and Mac OS X” is. Op het evenement zou alleen een compleet nieuw cloud-based iOS 5 komen en Mac OS X 10.7 Lion, welke in september in de winkels zal liggen.

Dit lijkt een ongeloofwaardig gerucht. Afleidend uit de slogan lijkt het logisch, maar hardware wordt niet uitgesloten. Aangezien Apple zich aan zijn jaarlijkse cyclus houdt, zal ook deze juni een nieuwe iPhone komen. Waarschijnlijk zal dat geen iPhone 5 zijn, maar een geüpgraded model van de iPhone 4 net als de overgang van de 3G naar de 3GS. Een tussenmodel met dezelfde buitenkant en een betere binnenkant.

 

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties