Geen exclusieve iPhone verkoop meer in Brittannië

4

Reacties

Geen exclusieve iPhone verkoop meer in Brittannië

In vele landen heeft Apple een provider aangewezen voor de exclusieve verkoop van de iPhone. In het Verenigd-Koninkrijk is de distributie van de iPhone in handen van de provider O2. O2 is momenteel exclusief met de iPhone, maar niet voor lang. Later dit jaar gaat in het Verenigd Koninkrijk ook Orange de iPhone verkopen.

Het Verenigd Koninkrijk wordt niet het enige land waarin meerdere providers de iPhone verkopen. In Italië hebben de consumenten ook keuze uit meerdere providers.

Veel mensen in Nederland die niet bij T-Mobile een abonnement willen kopen in België of in een ander land de iPhone los en stoppen (na het unlocken) er een andere Simkaart in.
Zou jij het fijn vinden als je meer keuze had uit providers bij de koppelverkoop?

Bron: Orange

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties