Forrester: iPhone ook naar zakelijke markt in 2013

1

Reacties

Forrester: iPhone ook naar zakelijke markt in 2013

In 2013 zullen de iPhone, Mac en iOS een dominantere rol gaan spelen op de zakelijke markt. Onderzoeksbureau Forrester voorspelt dat er dit jaar veel meer iOS-apparaten in het bedrijfsleven een grote rol gaan spelen.

afbeelding

Beweringen

Forrester doet een aantal harde beweringen, die goed de realiteit kunnen worden. Apple gaat dit jaar maar liefst zeven miljard dollar aan  Mac’s verkopen en 11 miljard aan iPads. Volgend jaar is dit 8 en 13 miljard dollar.

BYOD-trend

Een groot voordeel voor Apple is de BYOD-trend, hier door krijgen werknemers zelf de optie om te kiezen voor welk merk apparaten ze gebruik maken. Apple krijgt hier door een grotere kans. Voorheen kozen bedrijven standaard voor het veilige RIM en Microsoft.

Samenwerken met bedrijven die al langer een grote rol spelen in het bedrijfsleven doet Apple ook slim. Zo is bekend geworden dat er binnenkort een iOS-versie van Microsoft Office te downloaden zal zijn.

De populairste iPhone deals van dit moment

    Even delen

    Geschreven door Redactie

    De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

    Reacties