Eerste foto’s iPhone 5S gelekt

5

Reacties

Eerste foto’s iPhone 5S gelekt

Het allereerste iPhone 5-gerucht is een feit: er zijn foto’s van de achterkant van het nieuwe toestel opgedoken. Van de buitenkant zou er weinig zijn veranderd, dit in tegenstelling tot de binnenkant.

Apple’s iPhone 5S zou in de eerste helft van 2013 al te koop moeten zijn als vervolg op de onlangs gelanceerde iPhone 5.

Veranderingen

De eerste duidelijke verandering is de locatie van de printschroeven aan de achterkant van het toestel.

Deze zijn alleen aan de binnenkant te zien, uiteraard worden de specificaties van het toekomstige toestel weer flink geüpgraded.

Aan de buitenkant van het toestel is nog niets nieuws ontdekt, hiermee zet Apple haar trend voort: de iPhone 3GS en de iPhone 4S zagen er ook hetzelfde uit als hun voorganger.

Waar?

Of we het gerucht serieus moeten nemen valt te betwijfelen. Ondanks dat er wel al eerder geruchten gingen rondom een vroege lancering van de iPhone 5S kan het gaan om een vals prototype.

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties