Eerste Bumper’s in het wild gespot

1

Reacties

Eerste Bumper’s in het wild gespot

Apple heeft tijdens de persconferentie van vorige week maandag iets laten zien wat ze bijna nooit doen: hoesjes voor producten. Eerder deden ze het al bij de iPad en nu zijn ze gemaakt voor de iPhone 4. Deze hoesjes heten ‘Bumpers’. Bumpers bedekken niet je hele achter- of voorkant maar vooral de zijkant. Ze steken aan de voor- en achterkant een stukje uit zodat als je hem neerlegt of laat vallen, je geen krassen op je scherm krijgt.

Uiteraard zijn er openingen in de Bumpers voor de muteknop, de volumeknoppen en alle andere toetsen of connectoren. De hoesjes worden in zes verschillende kleuren gemaakt: oranje, blauw, roze, groen, wit en zwart. Met deze Bumpers bescherm je het toestel en krijgt het ook nog een ander kleurtje. Helaas zien de Bumpers er wel goedkoop uit aangezien het zulke simpele kleuren zijn.

De Bumpers kosten €29,- euro en zijn te koop vanaf de dag dat de iPhone 4 te koop is. Dit is vrij prijzig als je er bij nadenkt dat er namaak Bumpers over een paar weken op internet te verkrijgen zijn. Maar dan heb je natuurlijk geen échte Bumper van Apple.


De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties