Boy Genius Report toont iOS 4.3.2

0

Reacties

Boy Genius Report toont iOS 4.3.2

Boy Genius Report heeft wéér de hand weten te leggen op een iOS-versie die nog niet officieel gelanceerd is. Dit keer gaat het om iOS 4.3.2. Op dit moment zijn er nog geen spannende nieuwe functies gevonden in de nieuwe firmware. Wél schijnen er een aantal grote bugs opgelost te zijn die veel mensen vaak tegenkomen in iOS 4.3.1.

Facetime-bug

Vooral bij Facetime komen gebruikers met iOS 4.3.1 vaak bugs tegen. Soms toont Facetime foto’s in plaats van een live camerabeeld. De mensen die deze bug tegenkomen, kunnen niet precies vertellen waardoor de bug veroorzaakt wordt. De ene keer werkt het perfect, en de andere keer is het onbruikbaar. Gelukkig heeft Apple deze vervelende fout opgelost in iOS 4.3.2 volgens BGR.

BGR weet ons te vertellen dat Apple de firmware binnen nu en twee weken gaat lanceren. Bij de vorige firmware-release had de anonieme bron van BGR het goed, dus waarschijnlijk kloppen deze gegevens waarschijnlijk deze keer ook weer. Zodra de firmware beschikbaar is, zal je automatisch een melding krijgen als je je iDevice met de computer verbindt.

 

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties