Black friday: Kortingen in de online Apple Store

2

Reacties

Black friday: Kortingen in de online Apple Store

Vandaag is het Black Friday in de Amerika. Op deze dag geven grote winkelketens en warenhuizen korting op hun producten. De online Apple Store doet natuurlijk ook weer mee met de actiedag. In Nederland staan de aanbiedingen sinds vannacht online. Onder andere de iPad, Macbooks en iMacs zijn in de aanbieding.

Alleen vandaag korting in de Apple Store

Apple geeft niet vaak kortingen op hun producten. Slechts één keer in het jaar zijn ze bereid om de prijzen van hun artikelen te verlagen. Het is dus verstandig om vandaag iets te kopen als je dat van plan was, want de volgende kortingsactie van Apple is waarschijnlijk pas weer over een jaar.

De beste deals in de Online Apple Store

  • iPad – vanaf 458,- euro (41 euro korting)
  • iPod Touch – vanaf 209,- euro (21 euro korting)
  • iPod Nano - vanaf 148,- euro (11 euro korting)
  • Macbook Pro – vanaf  1048 euro (101 euro korting)
  • Macbook Air 13″ – vanaf 1198,- euro (101 euro korting)
  • iMac – vanaf 1098,- euro (101 euro korting)

De bovenstaande producten zijn niet de enige aanbiedingen in de online Apple Store. Er zijn bijvoorbeeld ook iPhone accessoires in de aanbieding.

Bezoek de online Apple Store om alle aanbiedingen te zien

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties