Betekent witte iPhone 4 uitstel van iPhone 5?

0

Reacties

Betekent witte iPhone 4 uitstel van iPhone 5?

Het is eindelijk dan toch zover, de witte iPhone 4 is vanaf vandaag (beter te vroeg dan te laat) in verscheidene winkels over heel de wereld aan te schaffen. Ondertussen werd de originele zwarte editie van de iPhone 4 reeds bijna een jaar geleden door Apple voorgesteld. Wat voor effect heeft deze op de lancering van een toekomstige iPhone 5?

Bijna een jaar na de officiële voorstelling van de iPhone 4 in juni 2010, komt de langverwachte witte versie in de winkels te liggen. Hoewel het nog steeds niet helemaal duidelijk is waarom de productie van het witte toestel op zich liet wachten (wellicht had dit iets te maken met de werking van de ingebouwde sensoren), wordt de kans dat er een nieuwe iPhone in de maand juni 2011 zal worden voorgesteld kleiner en kleiner. Waarom zou Apple immers een waardige opvolger lanceren als het bedrijf zojuist enkele weken ervoor nog de witte iPhone 4 introduceerde?

Een betere kanshebber is de maand september. Gedurende deze periode van het jaar wordt traditioneel een nieuwe generatie van de iPod Touch voorgesteld en dit geeft Apple tenminste nog zo’n 5 maand om wat winst uit de witte iPhone 4 te slaan.

Wat zijn jullie gedachten hieromtrent?

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties