AT&T verkort haar rekeningen

0

Reacties

AT&T SMSEindelijk is AT&T gestopt met de belachelijk lange rekeningen te geven.
Op de rekeningen die AT&T aan iPhone gebruikers gaf stond eigenlijk te veel informatie, tenminste, om nu iedere internet-sessie op de rekening te zetten is nogal overbodig. Vooral als je dat ook doet bij mensen die een onbeperkt data-abonnement hebben.
De lengte van deze rekeningen liep bij sommigen zelfs op tot 500 pagina’s, aan beide kanten bedrukt (gelukkig).
AT&T heeft haar gebruikers het volgende sms’je gestuurd:

“We are simplifying your paper bill, removing itemized detail. To view all detail go to att.com/mywireless. Still need full paper bill? Call 611″.

Om het sms’je maar even te vertalen: “We hebben de papieren rekeningen verkort door de details weg te laten. Om alles gedetailleerd te zien; ga naar att.com/mywireless. Heb je liever papieren rekeningen? Bel 611″.
Of 611 ook vanaf Nederland werkt weten we niet.

Wil je ook meteen in de nieuwe poll stemmen? Dankjewel.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

    Even delen

    Geschreven door Redactie

    De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

    Reacties