Apple wijst applicatie iCapitalism af

0

Reacties

Apple wijst applicatie iCapitalism af

Apple heeft de applicatie iCapitalism geweigerd. De applicatie werd afgewezen zonder dat Apple een duidelijke reden aan de ontwikkelaar heeft gegeven. Met iCapitalism is het mogelijk om door middel van in-app aankopen hoger in de lijst te komen staan. Degene die het meeste geld uitgegeven heeft, mag zelfs een boodschap bovenin de applicatie plaatsen die door iedereen gelezen wordt.

Beperkte functionaliteit

Als de ontwikkelaar Apple om beweegredenen gaat vragen, zal Apple waarschijnlijk zeggen dat er een te beperkte functionaliteit is in iCapitalism. Deze reden heeft Apple al heel vaak gebruikt om applicaties af te wijzen. In de praktijk blijkt dat Apple de afgewezen applicaties ook niet toelaat als de ontwikkelaar aanpassingen heeft gedaan.

I Am Rich

In het verleden was er nog een applicatie die zich op het geld van iPhone-gebruikers richtte. De applicatie ‘I Am Rich’ was ooit te downloaden voor 599,00 euro. In totaal is deze applicatie, die slechts één afbeelding bevatte, zeven keer verkocht.

Bron: ForumWarz

De populairste iPhone deals van dit moment

    Even delen

    Geschreven door Redactie

    De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

    Reacties