Apple-topman: ‘geen budget-iPhone op komst’

3

Reacties

Apple-topman: ‘geen budget-iPhone op komst’

Na veel geruchten van verschillende, betrouwbare bronnen leek het er verdacht veel op dat Apple een goedkopere variant van haar iPhone zou lanceren. De geruchten worden keihard ontkent door marketingbaas Phil Schiller vandaag in de Chinese krant Shanghai Evening News.

Geen goedkope iPhone-

De topman is hard over het gerucht, Schiller wil helemaal niets weten van een goedkopere variant van de iPhone. Apple heeft een reputatie te behouden, die verliezen we als we concessies doen, aldus de topman.

“Alle producten die we maken moeten aan een bepaalde kwaliteitsnorm voldoen. We willen de beste schermen, het beste design en de beste productiemethodes. Hoe populair goedkope smartphones ook mogen zijn, wij gaan daar niet aan meedoen.”

Een laaggeprijsde iPhone lijkt dus van de baan. Echter werd een kleinere variant van de iPad eerst ook uitgesloten door Apple, nu is er de iPad Mini.

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties