Apple test drie verschillende nieuwe firmwares

0

Reacties

Apple test drie verschillende nieuwe firmwares

Apple heeft gisteren aangekondigd dat er donderdag een bijeenkomst zal zijn waarbij ze de functies van firmware 4.0 laten zien. Velen zagen dit niet aankomen zo snel na de iPad-lancering van afgelopen zaterdag. Ontwikkelaars zijn opzoek gegaan naar de nieuwe firmware in hun statistieken, en de ontwikkelaar van The Impossible Test vond iets vreemds in zijn statistieken van de applicatie.

Informatie over de gebruikers

Bijna elke ontwikkelaar gebruikt een externe partij om gegevens over de applicatie-gebruikers te verzamelen. Uit deze gegevens kan je opmaken wat de locatie, de firmware-versie, het toestel en de provider van de gebruiker is. Hierdoor zou je in de toekomst beter kunnen inspelen op de gebruiker van de applicatie.

De ontwikkelaar van The Impossible Test vond in de gegevens van zijn applicatie dat firmware 4.0, 4.0.1 en 4.1 gebruikt worden door zijn gebruikers. Dit kan alleen maar betekenen dat Apple al flink aan het testen is met de nieuwe firmware. Dit betekent overigens niet dat firmware 4.0.1 en 4.1 al ontwikkeld worden, want het kan ook zo zijn dat verschillende teams apart aan functies werken die later samen worden gevoegd.

Bron: Engadget

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties