Apple richt zich met iPhone op bedrijven met nieuwe functies

0

Reacties

SynciphoneApple heeft een heleboel nieuwe functies aangekondigd voor de iPhone. iPhone richt zich hiermee op op de zakelijke markt.

De nieuwe functies moeten er toe leiden dat bedrijven in de toekomst ook met de iPhone gaan werken. Hiermee gaat Apple de concurrentie aan van de meest populaire zakelijke smartphone van dit moment: de Blackberry.

De nieuwe mogelijkheden voor de iPhone met firmware 2.0 zijn:
- Push e-mail
- Push kalender
- Push contacten
- Globale adressenlijst
- Cisco IPsec VPN
- Certificaten en identiteiten
- WPA2 / 802.1X
- Verbeterde veiligheidsregels
- Toestelconfiguratie
- Remote wipe

Ook zal de iPhone ActiveSync en Exchange ondersteunen. Data wat zich op de iPhone bevindt zal ook van afstand gewist worden. Indien je een iPhone hebt met bedrijfsgevoelige informatie die je kwijt bent geraakt of dat deze gestolen wordt, dan zal deze functie erg handig zijn.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

    Even delen

    Geschreven door Redactie

    De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

    Reacties