Apple publiceert handleiding voor beginnende ontwikkelaars

0

Reacties

Apple publiceert handleiding voor beginnende ontwikkelaars

Veel mensen hebben een goed idee, maar weten niet hoe ze dit uit moeten werken tot een applicatie. Of je hebt helemaal geen idee, maar wilt eerst leren hoe je een applicatie maakt. Dit was altijd vrij onduidelijk hoe en waar je het kon gaan leren en Apple probeert daar duidelijkheid in te scheppen door zelf een reeks tutorials te publiceren.

  Op de pagina staan dertien hoofdstukken welke allemaal belicht worden in een aparte pagina. Zo wordt je de basis van het iOS-ontwikkelen geleerd en kun je aan het eind van de handleiding een simpele applicatie maken en deze in de simulator testen. Apple raadt aan om betaald ontwikkelaar te worden zodat je je applicaties direct kan testen op je telefoon.

  Als je wilt leren hoe je iOS-applicaties ontwikkelt is het zeer verstandig om Apple’s pagina’s te bekijken.

  De populairste iPhone deals van dit moment

  Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

   Even delen

   Geschreven door Redactie

   De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

   Reacties