Apple maakt kwartaalcijfers bekend op 20 april

0

Reacties

Apple maakt kwartaalcijfers bekend op 20 april

Apple heeft vandaag bekend gemaakt dat het op 20 april de kwartaalcijfers van het tweede kwartaal bekend gaat maken. Dit doet het via een livestream die live op internet te volgen is. De audiovisuele stream wordt gehouden om 2:00pm PT / 5:00pm ET, wat gelijk staat aan 23:00 uur Nederlandse tijd.

Apple zal hier haar kwartaalcijfers bekend maken van alle producten. Naast de reguliere producten zullen we ook te horen krijgen hoe vaak de Verizon iPhone en de iPad 2 zijn verkocht. Analisten schatten dat er al één miljoen iPad 2′s zijn verkocht in het eerste weekend dat de iPad 2 uit was in Amerika. Dit was dus zonder de 25 landen die twee weken later volgden.

Waarschijnlijk zal Apple, zoals altijd, weer met verbluffende cijfers komen en is het over alle verwachtingen heen gegaan.

Alle iPhone aanbiedingen in één overzicht

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan een kijkje op onze iPhone kopen pagina voor een goed koopadvies. Kijk voor meer informatie over het kopen van één van de nieuwste iPhones op onze speciale iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen pagina voor meer informatie.

    Even delen

    Geschreven door Redactie

    De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

    Reacties