Apple lanceert iTunes 10.2.2

0

Reacties

Apple lanceert iTunes 10.2.2

Apple heeft zojuist een update van iTunes op hun servers gezet. De nieuwe update brengt het versie nummer van de software van 10.2.1 naar 10.2.2. De verandering van het versienummer verklapt eigenlijk al dat het een hele kleine update is, en de changelog bevestigt dit nogmaals.

Bugfixes

iTunes 10.2.2 verhelpt enkele vervelende bugs en maakt de software stabieler. iTunes 10.2.1 zorgde er bij sommige gebruikers voor dat iTunes vastliep bij het synchroniseren en bij het laden van foto’s. Volgens de documentatie van Apple zijn deze problemen nu verleden tijd door de update.

Windows-gebruikers meldden steeds vaker dat iTunes niet meer naar behoren werkte op hun computer. Deze problemen heeft Apple ook onderzocht. De update naar 10.2.2 zal de performance van de software een stuk beter maken, waardoor de klachten over iTunes waarschijnlijk zullen afnemen.

iTunes kan je updaten door de software opnieuw op te starten. Als de software start zal je direct een update-melding krijgen.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties