128 GB iPhone in de toekomst?

0

Reacties

128 GB iPhone in de toekomst?

Toshiba heeft een nieuwe flash chip gemaakt. Deze chip heeft een capaciteit van 128 GB en wordt verkocht in september. Apple gebruikt de chips van Toshiba nog niet maar aangezien ze nu een chip hebben gemaakt van 128 GB is het wel erg aantrekkelijk om de chips in gebruik te nemen. De hoogste capaciteit flash-opslaggeheugen op een iDevice is tot nu toe 64 GB. Dat is op een iPod touch en het hoogste op een iPhone is 32 GB. De iPod classic heeft weliswaar een capaciteit van 120 GB, maar dit is een harde schijf; vandaar dat de classic zo dik is.

Toshiba heeft nu dus de grootste flash-chip in handen. Als Apple deze gaat gebruiken kan dit een grote verdunning zijn van de iPod classic. De chip komt in september uit en aangezien in september de nieuwe iPod’s altijd aangekondigd worden belooft dit veel moois voor de toekomst.

Via: Gizmodo

Alle iPhone aanbiedingen in één overzicht

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Neem dan een kijkje op onze iPhone kopen pagina voor een goed koopadvies. Kijk voor meer informatie over het kopen van één van de nieuwste iPhones op onze speciale iPhone 5S kopen en iPhone 5C kopen pagina voor meer informatie.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties