iPhone 4S: Het complete overzicht

iPhone 4S Vanaf € 0,- met abonnement iPhone 4S bestellen

Apple heeft met elke nieuwe iPhone het succes nog weten te vergroten door nieuwe, opvallende technieken aan het apparaat toe te voegen. Ook met de iPhone 4S is het bedrijf uit Cupertino er weer in geslaagd om de telefoon nog beter te maken dan dat hij al was. Wil je een iPhone 4S kopen? Hier lees je of dat voor jou nog de moeite waard is: sinds de lancering van de iPhone 5C en iPhone 5S is de iPhone 4S immers het budgetmodel. Dat betekent dat hij in combinatie met de meeste abonnementen al gratis is. De 4S wordt daarnaast als los toestel steeds gunstiger geprijsd en biedt toch de laatste versie van iOS. Ideaal!

Alles over de iPhone 4S

De iPhone 4S heeft hetzelfde ontwerp als de iPhone 4, op een miniem verschil na bij de volumeknopjes aan de zijkant van het toestel: de metalen rand, waarin de antenne is verwerkt, wordt daar onderbroken om een beter signaal te garanderen. De binnenkant van de iPhone 4 is echter goed onder handen genomen. Zo beschikt de nieuwe iPhone over een vernieuwde dualcore-processor, wat de telefoon aanzienlijk sneller dan zijn voorgangers maakt. In de praktijk is het toestel snel en het kan overweg met vrijwel alle moderne apps die je kunt vinden in de App Store. Daarnaast draait de iPhone 4S op de laatste versie van iOS. Het populaire mobiele besturingssysteem van Apple ziet er strakker uit dan voorheen, werkt een stuk sneller en biedt diverse nieuwe en handige functies.

iPhone 4S aanbiedingen

De iPhone 4S biedt een scherpe prijs-kwaliteitverhouding en is de meest betaalbare Apple-smartphone van dit moment. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen van dit moment voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijker je keuze kunt maken. Bij veel 2-jarige abonnementen krijg je de iPhone 4S gratis.

Het laatste iPhone 4S nieuws

Ben je benieuwd naar het laatste iPhone 4S nieuws? Hieronder vind je de laatste berichten over het Apple-toestel.

De iPhone 4S specs nader bekeken

iPhone 4SDe iPhone 4S is door Apple flink onderhouden genomen, te beginnen met de ingebouwde cpu. Wat maakt de A5-processor anders dan de processor in de iPhone 4 of 3GS? Het antwoord op die vraag is de dualcore-processor met een moderne grafische chip. Deze gebruikt net zoveel werkgeheugen als de iPhone 4, maar heeft twee cores.

Dit betekent dat het toestel beschikt over bijna twee keer zoveel rekenkracht en daardoor overweg kan met vrijwel alle moderne apps en games. Het hangt wel van de software af hoeveel sneller de dualcore kan zijn. Over het algemeen gaat multitasken sowieso een stuk sneller en gemakkelijker. Het vegen door de menu’s van iOS en het gebruiken van apps is dan ook een waar genot. Het toestel hapert nergens en het starten van populaire apps als de camera, browser, agenda telefoon gaat vliegensvlug.

Meer over de verbeterde iPhone 4S camera

De camera van de iPhone is altijd al onderwerp van gesprek (in positieve zin!) geweest, maar sinds de iPhone 4S is deze terecht razend populair. De camera van de iPhone 4 presteerde het al om de meest gebruikte camera te worden op Flickr en de iPhone 4S doet nog een fijn schepje bovenop de kwaliteit van die camera. Hij stelt snel scherp en produceert prachtige foto’s, waardoor je je compactcamera al gauw thuis kunt laten.

iPhone 4SDe verbeterde camera van de iPhone 4S bezit namelijk een extra lens voor meer scherpte, heeft een sensor die nog meer licht kan opvangen en beschikt over meer megapixels dan voorheen. Ook is de kwaliteit van het hd-video’s verbeterd. Hd maakt namelijk plaats voor full-hd met 30 frames per seconde. In de praktijk betekent dit dat je geen aparte videocamera meer nodig hebt om bijvoorbeeld vakanties, familie-uitjes of sportevenementen in beeld te brengen. Daarnaast kun je nog beter videobellen via populaire diensten als FaceTime en Skype. Doe je dat via wifi, dan bespaar je ook nog eens belkosten!

Siri, de intelligente assistente van de iPhone 4S

iPhone-4S-logo-with-White-iPhone-4S-and-Siri-logoNaast vlottere hardware en een betere camera introduceert de iPhone 4S ook Siri, een revolutie op het gebied van spraakbesturing. De grote doorbraak met Siri is dat de assistent zich aanpast aan jouw behoeften. Tot nu toe is het altijd zo geweest dat spraakbesturing wel goed werkte als jij wist hoe je het moest gebruiken: een duidelijke ingestudeerde zin werd een commando. Als je hier van afweek, was de assistent zinloos. Siri begrijpt en interpreteert beter wat je zegt en leert bij naarmate je de functie meer gebruikt. ‘Ze’ is nog wel Engelstalig, maar ben je de taal machtig, dan is het een handige feature.

Als je Siri vraagt of je een jas aan moet trekken voordat je naar buiten gaat, kijkt ze naar de temperatuur in jouw gebied en of er regen voorspeld is. Ze komt dan terug met een passend antwoord. Begrijpt ze je niet, dan stelt ze aanvullende vragen. Voorlopig spreekt ze helaas dus alleen Engels en enkele andere buitenlandse talen.

Merk:Apple
Uitvoeringen:8GB, 16GB, 32GB, 64GB
Kleuren:Wit, Zwart
Verkrijgbaar vanaf:Oktober 2012
Prijs met abonnement:Vanaf € 0,-
Prijs los toestel:Vanaf € 399,-

iPhone 4S nieuws

iPhone 4S reviews

iPhone 4S video's