Zoetig vliegen met Paper Plane Pilot

2

Reacties

Zoetig vliegen met Paper Plane Pilot

Gister is het nieuwe spelletje Paper Plane Pilot in de app store verschenen. Zoals de naam al doet vermoeden, bestuur je een papieren vliegtuigje. Op dit papieren vliegtuigje zit een paars konijn met een ooglap. Waarschijnlijk klinkt deze beschrijving alsof het een spel is voor gestoorde mensen. Niks is echter minder waar, het is juist een grappig spelletje voor bijna iedereen. Serieuze, volwassen mensen zullen het spel waarschijnlijk niet zo waarderen, maar voor kinderen en mensen die zich vervelen is het een grappig tijdverdrijf.

Schattig

Alles in het spelletje komt schattig over. Het vrolijke konijntje, de vliegende honden en zelfs het muziekje. Het muziekje doet een beetje denken aan oude spelletjes op een Nintendo. Met je vinger beweeg je het vliegtuigje, terwijl je met een andere vinger op het scherm drukt om bloemetjes te schieten. Met deze bloemetjes kan je je vijanden neerschieten. Ondertussen moet je ook nog eens muntjes verzamelen. De bedoeling van het spelletje is dat je zo ver mogelijk komt met je paarse konijn op het papieren vliegtuigje.

Paper Plane Pilot is sinds kort gratis te downloaden in de app store.

Paper Plane Pilot - Free (AppStore Link) Paper Plane Pilot - Free
Ontwikkelaar: Epic Apps Inc
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

 

 

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties