Update: TomTom 1.8

0

Reacties

Update: TomTom 1.8

De ontwikkelaars van TomTom hebben vandaag de nieuwe versie van hun navigatie-applicaties in de App Store laten zetten. Deze update zorgt ervoor dat alle kaarten in de software weer actueel zijn. Op jaarbasis verandert volgens de gegevens van TomTom ongeveer 15% van de wegen, en dus is de kans groot dat je een nieuwe weg tegenkomt die de applicatie niet kent. Met de update wordt dit probleem weer tijdelijk verholpen.

Multistop-routes

De update voegt ook nog een nieuwe functie toe aan de app: Multistop-routes. Met deze nieuwe functie kan je een route plannen met maximaal 5 bestemmingen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld ‘s ochtends bij het ontbijt een route met bezienswaardigheden plannen en invoeren in de applicatie. Vervolgens hoef je je de hele dag geen zorgen meer te maken over de route, want TomTom zal automatisch je geplande route vervolgen als je de applicatie weer aanzet.

Alle applicaties van TomTom zijn verkrijgbaar via de App Store.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties