Twee beste apps voor wereldkampioenschap voetbal 2010

4

Reacties

Twee beste apps voor wereldkampioenschap voetbal 2010

Tegenwoordig bestaan er applicaties om elk evenement van dichtbij te kunnen volgen. Deze apps zijn voorzien van een live toestroom van beelden, tussenstanden en andere informatie. Vandaag breng ik jullie twee apps om het wereldkampioenschap voetbal van 2010 te volgen.

Het wereldkampioenschap voetbal van 2010 zal van 11 juni tot en met 11 juli 2010 in Zuid-Afrika plaatsvinden. Wat deze editie speciaal maakt, is dat het het eerste wereldkampioenschap voetbal is dat op het continent Afrika wordt georganiseerd.

De volgende applicaties houden je live op de hoogte door middel van pushnotificaties:

- De app One Foot geeft korte samenvattingen van elke wedstrijd weer en houd je op de hoogte van doelpunten, corners, penalties en blessures tijdens wedstrijden. Deze is gratis te downloaden in de AppStore.

Artikel wurde nicht gefunden

- De app SouthAfrica-Fan.com houd je op de hoogte van alle finale scores betreffende de wedstrijden van Zuid-Afrika. Ook deze is gratis beschikbaar in de AppStore.

Artikel wurde nicht gefunden

Ben jij nog op de hoogte van andere apps? Laat het gerust weten bij de commentaren.

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties

 • http://www.htapplications.nl Htapplications

  Cruijffrikaans; 0,79 cent
  WK fun applicatie met elke dag een nieuwe update!

 • Katzie

  WK-2010 ook gratis in de appstore

 • Pieter

  VI WK 2010 is inmiddels ook gratis in de App Store te downloaden en levert niet alleen push notifications voor wedstrijden, maar ook voor alle nieuws headlines!

 • http://www.moblio.nl moblio.nl

  Je hebt maar 1 app nodig en dat is Vuvuzela 2010!