Tijdelijk gratis: East Story

0

Reacties

Tijdelijk gratis: East Story

Sinds eergisteren is de game East Story gratis voor een beperkte periode. In de iTunesbeschrijving staat "Merry Christmas", daar uit kunnen we opmaken dat het gratis is als kerstkadootje.

John Rembrandt

In de game ben je een soldaat genaamd John Rembrandt en je bent de enige overlevende van een crash. Je moet het (in je eentje) opnemen tegen de vijanden door ze dood te schieten, voordat ze op jou schieten uiteraard.

Graphics

De applicatie is 3D, maar gelukkig loopt het wel soepel en ook de batterij gaat niet sneller op. De graphics zijn best mooi voor een simpele schietgame. Alleen als er op jou wordt geschoten ziet het er best raar uit, er komt namelijk een rode vlek maar het is onduidelijk wat deze voorstelt....

Verslavend?

Volgens de iTunesbeschrijving is deze game erg verslavend. Het heeft wel een leuke gameplay met de mannetjes en de geluiden, maar al snel wordt het voor een ongeoefende als snel (te) moeilijk. Er komen bij level 3 al veel mannetjes in beeld die je in principe allemaal tegelijk moet neerknallen, een onmogelijke taak voor de gewone iPhone bezitter.
Dat het moeilijker wordt is trouwens geen minpunt, maar bij verslavende games zit het "verslavende" juist in het makkelijke!
east story

Info
Prijs: Tijdelijk gratis
Cijfer: 7,6
iTunes: klik

De populairste iPhone deals van dit moment

Even delen

Geschreven door Redactie

De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

Reacties