Task Paper: takenlijst zien op scherm vergrendelde iPhone

2

Reacties

Task Paper: takenlijst zien op scherm vergrendelde iPhone

Apps voor het maken van takenlijsten zijn er in overvloed, Task Paper onderscheidt zich door de takenlijst naar het vergrendelscherm van de iPhone te brengen. Nu hoeft dus niet eerst de app geopend te worden om de openstaande taken te bekijken.

afbeelding

Task Paper

Task Paper biedt je verschillende thema’s aan om je takenlijst te personaliseren.  Je kunt zelf bepalen welke kleurenschema’s je gebruikt.  Mochten de thema’s niet zo in de smaak vallen, een eigen foto gebruiken kan ook!

Taken bewerken en markeren gaat helaas niet zonder de applicatie te openen. Als er taken voltooid zijn zul je dit eerst weer in de applicatie moeten aanpassen en de nieuwe achtergrond moeten instellen.

Task Paper is gratis te downloaden in de App Store.

 

De populairste iPhone deals van dit moment

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone met abonnement? Vergelijk dan alle iPhone aanbiedingen in onze vergelijker. Vind eenvoudig het goedkoopste iPhone abonnement dan aansluit bij jouw wensen.

    Even delen

    Geschreven door Redactie

    De redactie van iPhoned.nl voorziet je dagelijks van het laatste en beste iPhone nieuws, handige tips, de leukste apps en koopadviezen. iPhoned.nl is onderdeel van BigSpark, een online uitgever uit…

    Reacties